blog Recenzencki

Bez książek człowiek byłby bezludny…

KSIĘGA GOŚCI

ks.jpg

Będzie mi niezmiernie miło, jeśli odnajdując mój zakurzony blog, zamieścisz komentarz pod tekstem lub w Księdze Gości. Wszakże to słowa ulatują, a pismo pozostaje (łac. Ver­ba vo­lant, scrip­ta ma­nent).

Reklamy

37 comments on “KSIĘGA GOŚCI

  1. Błądzący...
    28 sierpnia 2017

    Nie wypada się nie przywitać, będąc wcześniej w pewien sposób zaproszonym. Dobry wieczór. Będę tutaj częstszym gościem. Tło stronki takie, że aż chce się zostać i trochę poczytać. :)

  2. Tomasz Books
    16 lutego 2017

    Wow jeszcze nigdzie nie widziałem tak dobrze opracowanych postów.

    Świetny blog, na pewno będę częściej wracał tutaj.
    Pozdrawiam!

    • Recenzencki
      12 kwietnia 2017

      Nie zauważyłam Twojego wpisu! Bardzo się cieszę! Dziękuję. :)

  3. maciejwojciechmarkisz
    21 Maj 2016

    Blog jest bardzo przestronny, ma dobrą ,,architekturę” :) i widać zdecydowanie, że cieszy zarówno autorkę, co gości. :)

    • Recenzencki
      22 Maj 2016

      Małymi kroczkami… do przodu. Jestem zdania, że blog tworzę w międzyczasie swojego codziennego nudnego życia. Czasami żałuję, że nie mogę poświęcić mu tyle uwagi, co chcę. Cieszę się jednak, jak ktoś zostaje ze mną na dłużej. Pomimo że moje recenzje nie królują na salonach. Ale może to i lepiej? Czasem boję się tłoku. Hehe. :) Dzięki za wpis i odwiedziny!

  4. weroll
    19 lutego 2016

    Weszłam tu i wiem, że zostanę. :D

  5. zimawub
    22 lutego 2015

    No proszę, całkiem porządny blog. Pewnie będę jeszcze zaglądał. Pozdrawiam autorkę :)

    • Recenzencki
      23 lutego 2015

      Uwielbiam poniedziałki rozpoczęte miłym słowem, dziękuję. Zapraszam częściej :) uwagi mile widziane.

  6. Piotrek
    26 listopada 2014

    Wejdę tu nieco zuchwalej i mniej subtelnie niż reszta. Nie dla recenzji, ani książek, ani też nie dla szaty graficznej tu wlazłem. Żeby nie było niedomówień, siedzę przed kompem razem z żoną i córką i oglądamy Twój, Kasiu, blog, bo ja obie moje dziewczyny namówiłem, żeby zobaczyły Twoje teksty. Jestem człowiekiem kontrowersyjnym i nie należy mnie lubić, ani zbyt głęboko analizować. Życie doczesne totalnie zjarało moją instalację, co uczyniło mnie zmutowanym robotem, w miejsce niegdyś być może wspaniałego człowieka.
    Każda jednak, Twoja Kasiu, literka ułożona w każdej Twojej wypowiedzi wymienia każdy mój spalony kabel w mózgu przywracając jego pierwotną ludzką, nie komputerową doskonałość, bo ta druga zawsze działa u mnie perfekcyjnie. Do brzegu więc… Nie trafiłem jeszcze na osobę tak autentyczną, uduchowioną i utalentowaną w dziedzinie formułowania myśli językiem pisanym, jak Ty. Przywróciłaś mi wiarę w człowieka. Nie wiem jeszcze do końca, co z tym zrobię, bo śmietnisko mojej duszy musi się najpierw uprzątnąć, ale możesz być pewna, że większą moją specjalnością jest działanie, niż gadanie. Pa, Piotrek

    • Recenzencki
      26 listopada 2014

      Pozdrowienia dla Towarzyszek :) Autentycznie – przesadzasz, ale miło połechtałeś moje ego.

  7. monalisap
    17 sierpnia 2014

    A witam, pierwszy raz tu jestem. Pozdrawiam :)

  8. Rachel
    23 lipca 2014

    Czytając Twoje recenzje człowiek mimowolnie się uśmiecha. Mam nadzieję, że kiedyś mi też uda się uczynić czyjś dzień weselszym, jak Ty zrobiłaś z moim :)

  9. slonce1907
    2 lutego 2014

    Cieszę się, że mogę Cie czytać. Zawsze z przyjemnością. I czekam na więcej.

  10. Bombeletta
    30 stycznia 2014

    Jaki uroczy pomysł z księgą gości :) Bardzo lubię, odwiedzam i czytam :D

  11. Poradnik internetowy
    24 stycznia 2014

    Super blog, polecam i dziękuję.

    • Recenzencki
      24 stycznia 2014

      Dziękuję serdecznie! Zachęcam do czytania, komentowania i nawet bicia mnie po łapach, jeśli coś byłoby nie tak :)

      Pozdrawiam!

  12. klaudiaw41
    16 stycznia 2014

    Bardzo mi się podoba na tym blogu jest tu tak przyjaźnie :D

    http://ksiazki-recenzje-czytelnicy.blogspot.com/

    • Recenzencki
      16 stycznia 2014

      Dziękuję! Miło jest przeczytać takie słowa, zwłaszcza w dzisiejszym – moim – złym dniu. Zachęcam do dodawania komentarzy i udziału w konkursach! :)

  13. Anamadi
    30 grudnia 2013

    Bardzo dobra narracja, ciekawe tematy i fajnie się to czyta. Najgoręcej polecam.

  14. Agulha
    28 grudnia 2013

    Cześć! Masz fajną stronkę, także wizualnie super wygląda (zwłaszcza tło)
    Chyba mamy podobne blogi, zapraszam do mnie:)

  15. susceptancja
    3 grudnia 2013
  16. Szufladopółka
    1 grudnia 2013

    Mi się tu podoba, więc śmiem twierdzić, że tu będę zaglądała :)

  17. zingela
    2 sierpnia 2013

    I ja tu byłam. I jestem. I będę.
    Wizualnie mi też się podoba, a merytorycznie… równie dobrze. ;)

  18. Bacha85
    25 lipca 2013

    Odciskam swój ślad w księdze gości :) Ktoś musi zacząć.
    Życzę powodzenie i satysfakcji z prowadzeniu bloga. Wizualnie bardzo mi się podoba :)
    Przy okazji zapraszam do mnie, gdzie można bliżej mnie poznać :)
    http://bachaworld.blogspot.com/

    • Recenzencki
      31 lipca 2013

      Bardzo się cieszę, że podoba się wizualnie. Trochę się bałam, że taka forma bloga może się nie sprawdzić. A u Ciebie byłam (wpadłam kiedyś na Twój profil na LC) – ale raczej jestem milczącym widzem. :) Dziękuję za odcisk! :)

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s